خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چهار واحد عرضه غیرمجاز مرغ زنده در بانه پلمب شد

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 15 تیر 1402 - 23:29
بانه- مدیرکل دامپزشکی کردستان گفت: چهار واحد عرضه و کشتار غیرمجاز مرغ زنده در بانه توسط اکیپ های این اداره کل پلمب شد.
دامپزشكي،كردستان،اداره،قضائي،مجاز

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی دامپزشکی کردستان، مجتبی ورمقانی اظهار کرد: اکیپ‌های اداره کل دامپزشکی کردستان در اجرای وظایف قانونی به منظور ارتقا سطح بهداشت و سلامت جامعه پس از کسب دستور از مقام قضائی با همکاری عوامل اماکن نیروی انتظامی، چهار واحد صنفی غیر مجاز و غیر بهداشتی عرضه و کشتار مرغ زنده در بانه را پلمب کردند.
وی ضمن تقدیر از دستگاه قضائی، نیروی انتظامی و اکیپ‌های خبره اعزامی ستاد اداره کل دامپزشکی کردستان، از استمرار طرح ضربتی برخورد و جمع‌آوری این مراکز غیر مجاز و غیر بهداشتی خبر داد.
مدیرکل دامپزشکی کردستان از شهروندان خواست موارد مشکوک در این زمینه را در به سامانه پیغام گیر ۱۵۱۲ اداره کل دامپزشکی استان کردستان اطلاع دهند.