خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کیفی سازی برنامه‌های فرهنگی و تربیتی ضروری است

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 14 تیر 1402 - 00:29
بوشهر- مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه امام صادق (ع) استان بوشهر گفت: کیفی سازی برنامه‌های فرهنگی و تربیتی ضروری است.
ولايت،سپاه،فقيه،امام،نمايندگي،ستيزي،پاسداران،انقلاب،سناريوي، ...

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید عبدالرضا هاشمی سه‌شنبه‌شب در همایش توجیهی و ابلاغ برنامه ۱۴۰۲ ضمن تبریک به مناسبت فرارسیدن ایام دهه امامت و ولایت، اظهار داشت:
یکی از وظایف نمایندگی ولی فقیه در سپاه ارتقای سطح دانشی و نگرشی کارکنان سپاه و بسیج است.
وی اضافه کرد: برنامه‌هایی که تهیه، تدوین و ابلاغ می‌شود باید علاوه بر ارتقای سطح دانشی، باید در نهایت منجر به ایجاد نگرش و ایمان مخاطبین ما شود و از این نظر پایش و پالایش برنامه‌ها و بازخوردگیری و کیفی سازی آن خیلی اهمیت دارد.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه امام صادق (ع) استان بوشهر افزود: جهت گیری برنامه‌های نمایندگی ولی فقیه در سپاه باید به سمت و سویی باشد که بتواند پاسداران و بسبجیانی در تراز ولایت تربیت نماید و بر این اساس نماینده ولی فقیه در سپاه چندین سال است که مسئله کیفی سازی و سنجش میزان اثربخشی برنامه‌ها را مورد عنایت قرار داده اند و با تاسی از رهنمودها و انتظارات امام خامنه ای عزیز، اهل دقت و نظر را به متوجه یک نگاه تحولی کرده‌اند.
وی با اشاره نقش سنگرنشینی پاسداران برای انقلاب و افتخار سربازی ولایت، بیان داشت: پاسداران به عنوان سرباز ولایت و سنگر نشین انقلاب، وظیفه دارند تا در مقابل سناریوی ولایت ستیزی دشمنان با بصیرت و قاطعیت به رسالت جهاد تبیین و مقابله با توطئه‌های استکبار جهانی با تمام وجود در صحنه باشند تا در موارد مقتضی به تناسب انجام وظیفه کنند و فتنه ولایت ستیزی بدخواهان نظام و انقلاب را کما فی السابق با شکست مواجه کنند.
هاشمی بیان کرد: خداوند در قرآن می‌فرماید بپرهیزید از آن فتنه‌ای که اگر بر پا شد این‌طور نخواهد بود که تنها دامن فتنه‌گران و آتش افروزان را بگیرد بلکه اثرات و تبعات آن دامن همه را خواهد گرفت.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه امام صادق (ع) استان بوشهر یادآور شد: در شرایط کنونی برای عبور از مشکلات و چالش آفرینی دشمنان ضمن اتخاذ روحیه جهادی و مقاومت می‌بایست کماکان پا به رکاب نایب المعصوم امام خمنه ای عزیز حرکت کنیم تا بتوانیم نقشه ولایت ستیزی و سناریوی امت بدون امام را نقش بر آب کنیم.