خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

محموله میلیاردی کالای قاچاق با همکاری گمرک بوالخیر کشف شد

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 12 تیر 1402 - 18:01
بوشهر- فرمانده انتظامی استان بوشهر از کشف کالای قاچاق به ارزش ۴۰ میلیارد ریال با همکاری گمرک بوالخیر شهرستان تنگستان خبر داد.
كالاي،قاچاق،گمرك،ارز،كالا،سوسني،توقيفي

به گزارش خبرنگار مهر، سردار حیدر سوسنی بعد از ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران بیان داشت: روز گذشته مأموران پلیس امنیت اقتصادی مستقر در گمرک «بوالخیر» در راستای اجرای طرح برخورد با قاچاق کالا و ارز، طی اقدامات اطلاعاتی مقادیری کالای قاچاق مغایر با ابلاغیه ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و خارج از فهرست ۹۷ قلم مجاز کالای همراه ملوان را شناسایی و توقیف کردند.
وی افزود: با حضور نماینده گمرک در بررسی‌ها مقادیر قابل توجهی کالای قاچاق کشف و بمنظور اعمال ماده ۱۰۴ قانون امور گمرکی مبنی بر ضبط کالای مکشوفه تحویل گمرک بوالخیر شد.
فرمانده انتظامی استان بوشهر با بیان اینکه کارشناسان ارزش ریالی کالاهای توقیفی را ۴۰ میلیارد ریال برآورد کرده‌اند، گفت: در این رابطه ۲ نفر متهم دستگیر و به مرجع قضائی معرفی شدند.