خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اهالی رسانه در تحقق تمدن نوین اسلامی نقش آفرینی جدی داشته باشند

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 01 تیر 1402 - 14:57
اراک- مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی گفت: اهالی رسانه باید بیش از هر زمانی دشمن‌شناس و آگاه به زمانه باشند و به نقش حساس خود در تحقق تمدن نوین اسلامی عمل کنند.
اسلامي،رسانه،استان،دلشادي،مركزي،خواص،سواد،مديركل،ارشاد،فرهنگ ...

به گزارش خبرنگار مهر، سینا دلشادی ظهر پنج شنبه در آئین اختتامیه سومین جشنواره مطبوعات استان بیان کرد: امروز در یک نقطه عطف و پیج تاریخی حساس قرار داریم و اگر پنج حلقه را برای تحقق تمدن اسلامی قائل باشیم اینک با استقرار دولت انقلابی قدم‌های بزرگ و مؤثری در حال برداشته شدن است.
وی ادامه داد: اهالی رسانه باید بیش از هر زمانی دشمن‌شناس و آگاه به زمانه باشند و به نقش حساس خود در تحقق تمدن نوین اسلامی عمل کنند.
دلشادی اضافه کرد: مأموریت همه رسانه‌هایی که دلبسته دین، اسلام و کشور هستند تبیین، اعتمادسازی و رفع شبهه است و اگر بخواهیم ثروت اجتماعی انقلاب اسلامی را ارتقا دهیم امروز نیاز به تبیین داریم.
وی بیان کرد: نظام سلطه امروز تمام توان خود را صرف مقابله با نظام و مردم ما کرده و وضع معیشتی هم مزید بر علت شده تا علت و علل ناکارآمدی‌ها را اصل نظام جلوه دهند.
دلشادی افزود: طبیعتاً نقاط ضعفی داریم اما سرافرازی‌های انقلاب که امروز در سراسر دنیا شاهد هستم نباید فراموش شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی با بیان اینکه تحول فرهنگی دارای سه ضلع امام، خواص و امت است، گفت: نگرانی ما از خواص بی بصیرتی است که درک درستی از واقعیت ندارند و بعضاً حتی به دشمن گرا می‌دهند.
وی افزود: در برهه‌های تاریخی از بی بصیرتی خواص ضربه خوردیم و امروز هم عده‌ای تلاش می‌کنند گفتمان حجاب اجباری را جایگزین حجاب برای استحکام خانواده و امنیت جامعه کنند.
دلشادی بیان کرد: اهل رسانه باید هوشیار و دارای تحلیل و تفکر باشند و در این مقوله ادبیات معرفتی و گفتمان اجتماعی رسانه‌ها بسیار مهم است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی خاطرنشان کرد: اگر امروز بخواهیم تعریفی داشته باشیم که مدیر و سیاست‌گذار با سواد کیست باید گفت کسی که سواد رسانه داشته باشد چراکه بدون سواد رسانه نه می‌توان مدیریت کرد و نه سیاست‌گذاری درستی داشت.
وی با اشاره به تحول رسانه و ارتباطات در عصر حاضر تأکید کرد: امروز بیش از رسانه‌های رسمی با انسان رسانه‌ها مواجه هستیم و در این شرایط باید با خلاقیت و طرحی نو قدم برداریم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی همچنین با بیان اینکه فراخوان سومین جشنواره مطبوعات استان مرکزی از دی‌ماه سال ۱۴۰۱ صادر و دریافت آثار تا پایان اسفندماه ادامه داشت، گفت: از ۵۶ نفر ۱۹۲ اثر در ۸ گرایش دریافت شد و نهایتاً ۲۰ نفر با داوری متمرکز هیئت تخصصی در تهران برگزیده شدند.