خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سفر وزیر دفاع ژاپن به چین به منظور بهبود روابط دو کشور

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | یکشنبه، 12 خرداد 1398 - 09:31
وزیر دفاع ژاپن در نظر دارد به منظور بهبود روابط میان توکیو و پکن، در سال جاری میلادی برای نخستین بار پس از ده سال، به چین سفر کند.
ژاپن،چين،جزاير،ديدار،پكن،اختلافات،ژاپني

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از اسپوتنیک، تاکشی اوایا، وزیر دفاع ژاپن، قرار است در سال جاری میلادی از چین دیدار کند.
این نخستین بار است که یک مقام ارشد نظامی ژاپنی در ده سال گذشته از چین دیدار می‌کند.
توافق برای سفر یک هیأت ژاپنی به پکن در دیدار میان اوایا و وی فنگ، همتای چینی او، در حاشیه اجلاس امنیت آسیا به دست آمد.
در این دیدار دو طرف بر سر موضوع ایجاد مکانیسمی که بتواند از برخورد و درگیری میان کشتی‌ها و هواپیما‌های دو کشور ممانعت به عمل بیاورد بحث و گفتگو کردند.
پس از این گفتگوها، اوایا به خبرنگاران گفت دو طرف تبادل دفاعی میان دو کشور را بهبود خواهند بخشید و قصد دارند روابط، درک و اعتماد متقابل را افزایش دهند.
چین و ژاپن سال‌هاست که درگیر اختلافات در دریای چین شرقی هستند، به ویژه اختلافات بر سر جزایر مورد مناقشه سنکاکو که در نزدیکی مسیر مهم حمل و نقل دریایی قرار دارد شدیدتر است.
ژاپن ادعا می‌کند از سال ۱۸۹۵ این جزایر را در اختیار دارد، در حالی که پکن می‌گوید در نقشه‌هایی که ژاپن در سال‌های ۱۷۸۳ و ۱۷۸۵ طراحی کرده است این جزایر جزو خاک چین نشان داده می‌شود.
پس از جنگ جهانی دوم، کنترل این جزایر به دست آمریکا افتاد که در نهایت در سال ۱۹۷۲ آن‌ها را به ژاپن واگذار کرد.
انتهای پیام/