خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بعیدی‌نژاد: آمریکا تامین‌کننده مالی حساب‌های توییتری برانداز علیه ایران است

ایسنا | سیاسی | شنبه، 11 خرداد 1398 - 13:51
سفیر ایران در لندن اعلام کرد با قطع تامین مالی یک حساب توییتری برانداز نظام ایران از سوی وزارت خارجه آمریکا عملا پروژه تامین مالی حساب‌های توییتری برانداز فاش شد.
آمريكا،برانداز،مالي،قطع،خارجه،وزارت

سفیر ایران در لندن اعلام کرد با قطع تامین مالی یک حساب توییتری برانداز نظام ایران از سوی وزارت خارجه آمریکا عملا پروژه تامین مالی حساب‌های توییتری برانداز فاش شد.
به گزارش ایسنا، حمید بعیدی‌نژاد در صفحه توئیتر خود نوشت: وزارت خارجه آمریکا با قطع تأمین مالی یک‌حساب توئیتری برانداز نظام ایران، عملاً پروژه‌ تأمین مالی حساب‌های توئیتری برانداز را افشا کرد.
جُرم این حساب توئیتری این بوده که در کنار صدها توئیت براندازانه و حمایت‌های صریح از آمریکا، توئیتی در خصوص آثار تحریم بر زندگی مردم نشر داده است.
وی ادامه داد: وزارت خارجه آمریکا تحت فشار افکار عمومی تأمین مالی یک‌حساب توئیتری برانداز نظام ایران را قطع کرد.
این حساب توئیتری نویسندگان منتقد تحریم آمریکا به عنوان نقض حقوق بشر را مرتب مورد حمله قرار می‌داد.
به گزارش ایسنا، وزارت امور خارجه آمریکا بودجه گروه ضد ایرانی Iran disinformatiom project را قطع کرد.
این گروه در تضاد جدی و تقابل با فعالان حقوق بشر، دانشگاهیان و روزنامه‌نگاران ایرانی است که مخالف جنگ و تحریم هستند.
این گروه منتقد جدی طرفداران برجام بود که دولت آمریکا را به استفاده از دیپلماسی ترغیب می‌کردند.
انتهای پیام