خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تشکیل لابی افراطی در کنست رژیم صهیونیستی برای سیطره بر مسجدالاقصی

مهر | بین‌الملل | دوشنبه، 08 خرداد 1402 - 15:11
منابع عبری از تشکیل یک لابی جدید در کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) با هدف سیطره نهایی صهیونیست‌ها بر مسجدالاقصی خبر می‌دهند.
يهودي،هدف،كنست،مسجدالاقصي،لابي،تندرو،مسجد

به گزارش خبرگزاری مهر ، روزنامه عبری زبان یدیعوت آحارونوت گزارش کرد که اعضای کنست امروز دوشنبه تشکیل یک لابی تندرو با هدف سیطره کامل و نهایی بر مسجد الاقصی و حمایت از حضور اشغالگران یهودی در داخل این مسجد را اعلام خواهند کرد.
این روزنامه اشاره کرد که این گروه که «نسیم فاتوری»، «آریل کلنر» و «دان ایلوز» از اعضای آن هستند، وابسته به حزب افراط‌گرای لیکود است و هدف اصلی آن رقابت با دیگر گروهک‌ها و سازمان‌های تندرو یهودی فعال در این زمینه و تحمیل دیدگاه‌های خود بر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی است.
گلعاد کریف عضو کنست از حزب کار نسبت به پیامدهای خطرناک تشکیل این لابی جدید هشدار داده است.
صهیونیست‌ها در هفته‌های اخیر به ویژه از زمان آغاز ماه مبارک رمضان، تعرضات علیه مسجدالاقصی با هدف یهودی سازی و تقسیم و زمانی و مکانی آن تشدید کرده‌اند.
اخیرا در جریان راهپیمایی پرچم نیز صدها صهیونیست به مسجدالاقصی تعرض کرده و در خیابان‌های اطراف آن اقدام به ادای مراسمات تحریک‌آمیز تلمودی کردند.