خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«بلواوریجین» لندر ماه می سازد

مهر | دانش و فناوری | شنبه، 30 اردیبهشت 1402 - 15:29
گروهی از شرکت ها به رهبری بلواوریجین برنده قرارداد ناسا به ارزش ۳.۴ میلیارد دلار شدند تا فضاپیمایی بسازند که فضانوردان را به فضا و از آنجا به سطح ماه می برد.
ناسا،ماه،لندر،فضانوردان،ميلادي،قرارداد،رقابت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، برای این شرکت که دو سال قبل رقابت برای دستیابی به قرار داد ناسا را باخته بود، این امر یک دستاورد بزرگ است.
بلواوریجین تصمیم دارد با همکاری لاکهید مارتین، بویینگ، شرکت نرم افزار Draper و موسسه رباتیک آستروبوتیک، یک لندر ماه به نام «بلومون» را به ارتفاع ۱۶ متر بسازد.
تصمیم ناسا برای همکاری با جف بزوس و بلواوریجین گزینه ثانویه ای برای ارسال فضانوردان به ماه تحت برنامه آرتمیس فراهم می کند.
ناسا در سال ۲۰۲۱ میلادی قراردادی ۳ میلیارد دلاری با اسپیس ایکس امضا کرد تا فضانوردان را برای نخستین بار پس از ۱۹۷۲ میلادی روی ماه فرود بیاورد.
۲ ماموریت نخست استارشیپ قرار است در دهه جاری انجام شوند.
بیل نلسون مدیر ناسا در رویدادی این قرارداد را اعلام کرد و گفت: قبلا نیز گفته ام، ما خواهان رقابت بیشتر هستیم، ما دو لندر می خواهیم و این بهتر است.
این به معنای قابلیت اطمینان و و جود نسخه های پشتیبان است.
این قرارداد نیز براساس روند فعالیت های ناسا در سال های اخیر انجام شده که طی آن سازمان مذکور به بودجه توسعه فضاپیمای خصوصی فضانوردی کمک و سپس برای استفاده از این فضاپیما در مأموریت‌ها به جای هزینه‌های بیشتر برای مالکیت کامل وسیله نقلیه، هزینه پرداخت می‌کند.