خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انتخاب دو ملی پوش بدمینتون ایران برای پروژه المپیک آسیا- اخبار رشته های ورزشی - اخبار ورزشی تسنیم

تسنیم | ورزشی | شنبه، 26 فروردین 1402 - 09:40
دو ملی پوش بدمینتون ایران از سوی بدمینتون آسیا برای پروژه المپیک آسیا معرفی شدند.
بدمينتون،كمپ،آسيا،انتخاب،حضور

به گزارش خبرگزاری تسنیم، بر اساس ایمیل دریافتی از سوی بدمینتون آسیا، نیما رستم‌پور و مبینا ندایی دو ملی پوش جوان بدمینتون ایران برای حضور در پروژه المپیک آسیا (AOP) انتخاب شدند.
پس از برگزاری کمپ انتخابی که از 24 آبان ماه تا 13 آذرماه 1401 در مالزی برگزار شد، این دو ملی پوش از سوی بدمینتون آسیا برای حضور در این کمپ در سال 2023 انتخاب شدند که با برنامه ریزی صورت گرفته از سوی بدمینتون آسیا برای این ورزشکاران دو کمپ تمرینی و حضور مشخص در چند تورنمنت بین المللی در نظر گرفته شده است.
درخصوص نحوه انتخاب بازیکنان برای کمپ AOP می توان به رتبه بندی جهانی فعلی، ثبات در شرکت در مسابقات برنامه ریزی شده BWF، پتانسیل بازیکن می توان اشاره کرد.
لازم به ذکر است؛ پیش از این ثریا آقایی المپین بدمینتون ایران عضو ثابت این کمپ بوده است.
انتهای پیام/