خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مدیرعامل استقلال احتمال سفر این تیم به کاندا را تایید کرد

مهر | ورزشی | سه شنبه، 07 خرداد 1398 - 15:05
امیر حسین فتحی اعلام کرد پیشنهاد سفر به کانادا به استقلال هم شده و امکان این سفر وجود دارد.
سفر،استقلال،سرمربي

به گزارش خبرگزاری مهر، مدیر عامل باشگاه استقلال در خصوص سفر استقلال به کانادا اظهار داشت: بله این پیشنهاد از سوی کانادایی‌ها به ما مطرح شده است.
آنها هم زمان با پیشنهاد به پرسپولیس، به باشگاه استقلال هم پیشنهاد دادند که ما هنوز پاسخ نهایی را به آنها نداده‌ایم و منتظر نظر سرمربی جدید تیم هستیم.
وی در ادامه افزود: در صورتی که سرمربی جدید استقلال با سفر به کانادا موافقت کند، به این کشور سفر می‌کنیم.
البته این سفر ما جهت اردوی آماده سازی نخواهد بود چرا که ما اردوی آماده سازی دیگری خواهیم داشت و در کنار آن ممکن است به کانادا هم سفر کنیم.
فتحی در پایان اظهار داشت: در حال حاضر در ترکیه با گزینه‌های مورد نظر مان در حال مذاکره هستیم تا در صورت توافق نام سرمربی جدید را معرفی کنیم.