خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 17 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

متا دریافت پول به ازای تأیید هویت را در آمریکا آغاز کرد

مهر | دانش و فناوری | دوشنبه، 29 اسفند 1401 - 11:32
متا دیروز خدمات اشتراک خود را در ایالات متحده راه اندازی کرد که به کاربران فیس‌بوک و اینستاگرام اجازه می‌دهد تا برای تأیید اعتبار به همان روشی که در توئیتر متداول است، پول پرداخت کنند.
كاربران،آبي،ماه،متا

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، متا در بیانیه‌ای اعلام کرد: خدمات جدید Meta Verified نام دارد و پس از تأیید حساب‌های کاربران، نشان آبی رنگی را به کاربران اعطا می‌کند و ۱۱.۹۹ دلار در ماه در نسخه تحت وب یا ۱۴.۹۹ دلار در ماه در سیستم عامل iOS اپل و اندروید متعلق به گوگل هزینه دریافت می‌کند.
این خدمات که متا اعلام کرد در ماه فوریه در حال آزمایش آن بوده، نشان‌دهنده آخرین تلاش یک شرکت رسانه‌های اجتماعی برای تنوع بخشیدن به درآمد خود به دور از تبلیغات است.
توئیتر هم چندی قبل خدمات اشتراک آبی خود را راه‌اندازی کرد که به کاربران اجازه می‌دهد تا برای دریافت علامت تیک آبی که قبلاً به حساب‌های تأیید شده سیاستمداران، روزنامه‌نگاران و سایر شخصیت‌های عمومی محدود شده بود، پول پرداخت کنند.