خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 17 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سفر زلنسکی به لندن برای نشست سران اروپا

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | یکشنبه، 17 خرداد 1405 - 20:12
رئیس جمهور اوکراین اعلام کرد در سفر به لندن با سران انگلیس، فرانسه و آلمان درباره همکاری دفاعی و مذاکرات صلح احتمالی گفت‌و‌گو خواهد کرد.
مذاكرات،اوكراين،اروپايي،جمهور،دفاع

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا نجفی - ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین اعلام کرد که برای مذاکرات دوجانبه با کی‌یر استارمر، نخست وزیر انگلیس و همچنین شرکت در نشست سران سه کشور اروپایی به لندن سفر کرده است.
این نشست قرار است با حضور «امانوئل مکرون» رئیس جمهور فرانسه «فریدریش مرتس» صدراعظم آلمان و استارمر برگزار شود.
زلنسکی در شبکه اجتماعی ایکس، نوشت: «تمرکز اصلی بر دفاع، همکاری بیشتر برای امنیت تمام اروپا در حوزه دفاع هوایی و دیدگاه مشترک ما در مورد چشم‌انداز‌های دیپلماتیک است.
اروپا باید بخشی از مذاکرات باشد و باید قوی باشد».
کرملین پیش از این اعلام کرده بود که حضور کشور‌های اروپایی در مذاکرات صلح احتمالی را نمی‌پذیرد، زیرا این کشور‌ها در حال ارسال تسلیحات و حمایت از اوکراین هستند و بی‌طرف محسوب نمی‌شوند.
منبع: رویترز