خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 24 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فرو رفت قنات‌ در یزد!

ایسنا | اقتصادی، استان‌ها | یکشنبه، 05 خرداد 1398 - 13:53
معضل فرورفت قنات‌ در محله کسنویه یزد به فرو نشست زمین در این منطقه رسیده است و اهالی می‌گویند، رفع نشدن اساسی این مشکل می‌تواند منجر به خسارت مالی و جانی جبران ناپذیری در شهر و مردم شود.
آب،يزد،محله،قنات،مسير،زمين،منطقه

معضل فرورفت قنات‌ در محله کسنویه یزد به فرو نشست زمین در این منطقه رسیده است و اهالی می‌گویند، رفع نشدن اساسی این مشکل می‌تواند منجر به خسارت مالی و جانی جبران ناپذیری در شهر و مردم شود.
به گزارش ایسنا، محمدحسین اسماعیلی، مدیر امور بهره‌برداری شرکت آب و فاضلاب استان یزد در پی وقوع نشست زمین در محله کسنویه یزد گفته، آب چاه جذبی به قناتی که در ارتفاع چهار تا چهار و نیم متری این مسیر وجود دارد سرایت کرده و موجب فروکش کردن قنات در طول مسیر شده است.
افزود: برای جلوگیری از خسارت جدی، شبکه اصلی آب را از مدار خارج کرده و خطوط فرعی را برای آب ایجاد کردیم.
محمدعلی سلمانی ندوشن، مدیر منطقه یک شهرداری یزد، ضمن تکذیب وجود چاه جذبی در این منطقه، گفت: به دلیل وجود شیب مطلوب در این قسمت خیابان، آب در خیابان بعدی دفع می‌شود.
وی در خصوص این‌که قنات شاهدیه از این مسیر عبور کرده و زمین دچار فرونشست می‌شود، تصریح کرد: بررسی کارشناسی به منظور علت یابی در این خصوص ضروری است.
ممکن است این مشکل به دلیل مشکلات لوله آب و فاضلاب بروز کرده باشد.
چند سالی است که اهالی محله کسنویه یزد با معضل فرورفت قنات در نقاط مختلف محله روبرو هستند.
انتهای پیام