خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 28 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تامین و توزیع بیش از ۶ هزار تن کالای اساسی ویژه هیئات مذهبی در ماه‌های محرم و صفر

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | یکشنبه، 24 خرداد 1405 - 13:00
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران از برنامه‌ریزی و تدارک گسترده برای تامین و توزیع بیش از ۶ هزار تن کالای اساسی مورد نیاز هیئت های مذهبی، مساجد، تکایا و مراکز برگزاری مراسم عزاداری ماه‌های محرم و صفر خبر داد.
كالاهاي،مذهبي،تامين،اساسي،توزيع،استان،سازمان،تهران،هيئت،عزاداري

باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی - جبرئیل برادری رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران از برنامه‌ریزی و تدارک گسترده برای تامین و توزیع بیش از ۶ هزار تن کالای اساسی مورد نیاز هیئت های مذهبی، مساجد، تکایا و مراکز برگزاری مراسم عزاداری ماه‌های محرم و صفر خبر داد و گفت: با توجه به اهمیت تامین اقلام مورد نیاز مراسم‌های عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین (ع) ، براساس هماهنگی‌های صورت گرفته در سطح ملی و استانی و با بهره‌گیری از ظرفیت شبکه‌های تأمین و توزیع، بیش از ۶ هزار تن کالای اساسی شامل برنج، شکر، روغن خوراکی، گوشت مرغ برای مصرف هیئات مذهبی استان تهران پیش‌بینی و تخصیص یافته است.
به گفته وی، تامین به‌موقع کالاهای اساسی و حفظ آرامش بازار از اولویت‌های اصلی این سازمان در ایام محرم و صفر است و تمامی تمهیدات لازم برای دسترسی آسان هیئات مذهبی به اقلام مورد نیاز اندیشیده شده است.
برادری با تاکید بر وضعیت مناسب ذخایر کالاهای اساسی در استان تهران بیان کرد: ذخایر راهبردی کالاهای اساسی در شرایط مطلوبی قرار دارد و هیچ‌گونه نگرانی از بابت تامین نیازهای ماه‌های محرم و صفر وجود ندارد.
وی با بیان اینکه کالاهای مورد نیاز به‌صورت مستمر رصد و متناسب با تقاضا در اختیار شبکه توزیع قرار می‌گیرد، افزود: تیم‌های بازرسی و نظارتی این سازمان با همکاری دستگاه‌های ذی‌ربط، بر روند تأمین، توزیع و عرضه کالاها نظارت مستمر خواهند داشت تا ضمن جلوگیری از هرگونه تخلف احتمالی، کالاهای تخصیصی به‌صورت هدفمند و عادلانه در اختیار هیئت های مذهبی قرار گیرد.
وی گفت: سازمان جهاد کشاورزی استان تهران با بسیج تمامی ظرفیت‌های موجود، آمادگی کامل برای پشتیبانی از مراسم‌های عزاداری سید و سالار شهیدان حضرت امام حسین (ع) را دارد و تلاش خواهد کرد نیازهای هیئت های مذهبی بدون وقفه و در کوتاه‌ترین زمان ممکن تامین شود.