خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 02 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

یکی از رهبران جنبش «النهضه» تونس بازداشت شد- اخبار آفریقا - اخبار بین الملل تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | سه شنبه، 25 بهمن 1401 - 03:29
دستگاه امنیتی تونس در ادامه بازداشت فعالان و کنشگران منتقد دولت قیس سعید، شامگاه دوشنبه «نورالدین البحیری» عضو ارشد جنبش اسلامی النهضه را پس از یورش به خانه اش دستگیر کرد.
النهضه،بازداشت،دولت،2013،تونس،مخالفان،جنبش،امنيتي

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، جنبش اسلامی النهضه- اصلی ترین حزب مخالف قیس سعید رئیس جمهور تونس- دوشنبه شب ضمن انتشار خبر بازداشت «نورالدین البحیری» از رهبران جنبش مزبور اعلام کرد که همسر و فرزندان البحیری نیز به شدت مورد حمله نیروهای امنیتی قرار گرفتند.
النهضه افزود: آنچه در رابطه با دستگیری مخالفان و فعالان سندیکاهای مختلف رخ می دهد، حمله وحشیانه دولت کودتاچی به منظور از بین بردن مخالفان سیاسی و سرپوش گذاشتن بر شکست اقتصادی است.
البحیری بین سال‌های 2011 تا 2013 در دولت حمادی الجبلی وزیر دادگستری بود، سپس بین سال‌های 2013 تا 2014 به عنوان وزیر معتبر و مورد اعتماد دولت علی العریض انتخاب شد.
طی دو روز گذشته، پلیس تعدادی از سیاستمداران برجسته و یک تاجر با نفوذ را به ظن توطئه علیه امنیت ملی بازداشت کرده است.
دستگاه امنیتی تونس، شنبه گذشته نیز «عبدالحمید الجلاصی» فعال سیاسی و عضو ارشد سابق النهضه و همچنین «کمال اللطیف» از تاجران بزرگ این کشور را به اتهام مسایل مربوط به امنیت ملی بازداشت کرد.
انتهای پیام