خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 12 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تجلیل از مادران شهدای بوشهر + تصویر- اخبار بوشهر - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 23 دی 1401 - 22:24
همزمان با سالروز ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) مادران شهیدان 8 سال دفاع مقدس با حضور نماینده ولی فقیه در استان بوشهر تجلیل شدند.
مادران،زن،شهدا،بوشهر،حضرت،همسران،شهداي،تجليل،فاطمه

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، همزمان با ایام سالروز ولادت دخت نبی مکرم اسلام حضرت فاطمه زهرا (س) امروز از تعدادی همسر و مادران شهدای بوشهر با حضور نماینده ولی فقیه در استان، امام جمعه و مسئولان دستگاه‌های اجرایی تجلیل شد.
در این آیین امام جمعه بوشهر با تبریک میلاد خجسته حضرت زهرا (س) و روز زن، بر الگوگیری از حضرت فاطمه (س) در همه عرصه‌ها تأکید کرد و اظهار داشت: زن در نظام اسلامی ایران از جایگاه والا و ارزشمندی برخوردار است که پیشرفت و کمال آنان و حضور در عرصه‌های ملی و بین‌المللی نشان از اقتدار زن ایرانی است.
آیت‌الله صفایی بوشهری با بیان اینکه زن واسطه آفرینش انسان و از جایگاه بالایی نزد ایزد منان برخوردار است به ایثارگری شهدا و صبر مادران آنان پرداخت و گفت: شهدای والامقام در راه اعتلای ارزش‌های اسلامی جان خود را تقدیم کرده‌اند و در این راستا مادران و همسران شهدا که صبورانه رنج و تحمل این سختی را به جان خریده‌اند در مجاهدت‌های آنان شریک و سهیم هستند.
در این مراسم به نمایندگی از همسران و مادران شهدا از 4 مادر شهید از جمله شهیدان رقیه حیاتی، علی زارعی، سید امیر مظفری موسوی و عبدالمهدی قادریانی جمالی تجلیل شد.
انتهای پیام/190