خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لایحه بودجه دو مرحله ای ارائه می شود

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | دوشنبه، 19 دی 1401 - 15:50
رئیس پژوهشکده برنامه وبودجه گفت: لایحه بودجه دو مرحله‌ای ارائه شود که یکبار کلیات آن شامل ماده واحده و تبصره‌ها و یکبار جداول پیوست ارائه شود.
برنامه،ابلاغ،لايحه،ارائه

پاکزات گفت: براساس توافق انجام شده بین سازمان برنامه و مجلس قرار شد لایحه بودجه دو مرحله‌ای ارائه شود که یکبار کلیات آن شامل ماده واحده و تبصره‌ها و یکبار جداول پیوست ارائه شود.
رئیس پژوهشکده برنامه وبودجه در مورد اینکه چرا لایحه برنامه هفتم را دیرهنگام به مجلس اعلام می‌کنید؟
گفت: برای تدوین لایحه برنامه هفتم، سیاست‌های کلی برنامه که باید از سوی مجمع تشخیص مصلحت نظام تصویب می‌شد، دو سال در مجمع معطل ماند و دیر ابلاغ شد.
گفتنی است براساس توافق انجام شده بین سازمان وبرنامه ومجلس لایحه بودجه ۲ مرحله ای ارائه می شود، یک بار موارد کلی و کلیات آن و یک بار جداول پیوست ارائه شود
گفتنی است سیاست های کلی برنامه هفتم توسعه ۲۱ شهریور بعد از تصویب از سوی مقام معظم رهبری ابلاغ شر و باید لایجه و بودجه دو سال در مجمع طول کشید و معطل ماند و دیر ابلاغ شد و ۲۱ شهریور ابلاغ شد