خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

6 کشته و 200 زخمی در ناآرامی‌های پس از انتخابات اندونزی

تسنیم | بین‌الملل | چهارشنبه، 01 خرداد 1398 - 18:55
دولت اندونزی اعلام کرد در جریان درگیری‌های خیابانی پس از انتخابات این کشور دست‌کم شش نفر کشته و بیش از 200 نفر دیگری زخمی شده‌اند.
اندونزي،انتخابات،اعلام،جوكو

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از یورونیوز، دولت اندونزی روز چهارشنبه اعلام کرد ناآرامی‌ در پایتخت این کشور پس از انتخابات اخیر دست‌کم شش کشته و بیش از 200 زخمی بر جای گذاشته است.
پلیس اندونزی نیز اعلام کرده است تاکنون بیش از 20 نفر از افرادی که در تحریک و تشدید درگیری‌ها نقش داشته‌اند، دستگیر شده‌اند.
ناآرامی‌ها در پایتخت اندونزی پس از آن آغاز شد که کمیسیون انتخابات این کشور نتایج انتخابات اخیر که با پیروزی «جوکو ویدودو» رئیس‌جمهور فعلی در برابر «پرابووا سوبیانتو» از فرماندهان سابق ارتش اندونزی را مردود اعلام کرد.
پرابووا سوبیانتو ادعا می‌کند که جوکو ویدودو برای پیروزی در انتخابات مرتکب تخلفات گسترده‌ای شده است.گفته می‌شود که سوبیانتو هنوز مدارک کافی برای اثبات ادعای خود ارائه نکرده است.
انتهای پیام/.