خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

باخت سنگین نایب قهرمان جهان مقابل هاراتونیان و تکرار شکست ثانیه آخری گلیج- اخبار کشتی و وزنه برداری - اخبار ورزشی تسنیم

تسنیم | ورزشی | سه شنبه، 29 آذر 1401 - 18:59
رضا اطری که سه ماه قبل در مسابقات جهانی 2022 بلگراد اولین مدال جهانی اش را گرفت، در لیگ پادوبنی شکست سنگینی را مقابل آرسن هاراتونیان نفر سوم جهان تجربه کرد.
كشتي،جهان،پادوبني،روس،مغلوب،كيلوگرم

به گزارش خبرگزاری تسنیم، تیم چهار نفره کشتی آزاد ایران که برای شرکت در رقابت‌های لیگ کشتی آزاد پادوبنی قرقیزستان راهی بیشکک شده بود، از ساعت 17 امروز (29 آذر) کشتی‌هایش را آغاز کرد.
رضا اطری در مصاف با آرسن هاراتونیان ارمنی در وزن 61 کیلوگرم شکست سنگین 6-صفر را تجربه کرد.
هاراتونیان امسال در بلگراد در رده سوم جهان قرار گرفت، این درحالی بود که رضا اطری نایب قهرمان جهان شده بود.
همچنین در وزن 97 کیلوگرم هم مجتبی گلیج که در مسابقات جهانی 2021 اسلو در ثانیه‌های آخر مغلوب اسنایدر آمریکایی شد و از رسیدن به فینال بازماند تا به مدال برنز جهان بسنده کند، در لیگ پادوبنی درحالیکه از حریف روس خود پیش بود، در ثانیه آخر 4-3 مغلوب سرگئی کوزیرف شد.
یونس امامی و امیرحسین زارع هم باید امروز با سیداکوف روس و مونختور مغول کشتی بگیرند.
انتهای پیام/