خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ناوگان فرسوده تاکسیرانی کرمانشاه نو می‌شود

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 29 آذر 1401 - 16:41
کرمانشاه- رئیس سازمان مدیریت حمل و نقل مسافر کرمانشاه با اشاره به فرسودگی ناوگان تاکسیرانی کرمانشاه، گفت: ناوگان فرسوده تاکسیرانی کرمانشاه نو می‌شود.
كرمانشاه،تاكسي،حمل،مسافر،نقل

محمدمهدی احمدی رئیس سازمان مدیریت حمل و نقل مسافر کرمانشاه در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: طرح نوسازی ناوگان تاکسیرانی کرمانشاه برای تاکسی‌های مدل ۱۳۹۰ و قبل از آن اجرایی خواهد شد.
وی ادامه داد: در این طرح امکان ثبت نام نقدی برای تعویض تاکسی با تاکسی سمند گازسوز برای واجدین شرایط فراهم است.
رئیس سازمان مدیریت حمل و نقل مسافر کرمانشاه تصریح کرد: واجدین شرایط می‌توانند همه روزه در ساعات اداری با در دست داشتن پروانه معتبر و برگ سبز خودرو به واحد اداری سازمان حمل ونقل مسافر کرمانشاه وافع در چهار راه بسیج مراجعه کنند.
وی با اشاره به فرسودگی بیش از ۶۵ درصدی ناوگان تاکسیرانی کرمانشاه، خاطرنشان کرد: متقاضیان این طرح باید مبلغ مصوب تاکسی را به صورت نقدی پرداخت کنند.
احمدی همچنین افزود: بیش از ۷ هزار تاکسی زرد فعال در کرمانشاه وظیفه حمل و نقل مسافرین را بر عهده دارند.