خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خوزستان مه آلود می‌شود

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 06 آذر 1401 - 15:06
اهواز- مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: تا اواخر هفته جاری جو پایداری برای استان خوزستان پیش بینی می‌شود که باعث وقوع مه رقیق یا غبار صبحگاهی در برخی نقاط استان خواهد شد.
خوزستان،استان،نقاط،روز،زاري

محمد سبزه زاری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر بیان کرد: در بررسی نقشه‌های پیش‌یابی تا اواخر هفته جاری جو پایداری برای استان خوزستان پیش بینی می‌شود که باعث وقوع مه رقیق یا غبار صبحگاهی در برخی نقاط استان به ویژه در صبحگاه و شامگاه خواهد شد.
وی خبر داد: در این ایام افزایش آلاینده در نزدیکی سطح زمین و کاهش کیفیت هوا در شهرهای صنعتی و پر جمعیت استان خوزستان دور از انتظار نیست.
مدیرکل هواشناسی خوزستان افزود: از امروز وزش بادها در برخی نقاط استان متوسط پیش بینی می‌شود و از اواسط وقت امروز تا اواخر روز دوشنبه شمال خلیج فارس مواج است.
سبزه زاری اظهار کرد: در شبانه روز گذشته امیدیه با ۳۱.۵ و دهدز با ۹.۴ درجه سانتیگراد به ترتیب گرم‌ترین و خنک‌ترین نقاط در خوزستان گزارش شده‌اند.
مدیرکل هواشناسی خوزستان تصریح کرد: در شبانه روز گذشته حداکثر دمای اهواز به ۲۹.۶ و حداقل به ۱۷.۷ درجه سانتیگراد رسیده است.