خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 13 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وزیر کشور ترکیه: پ‌ک‌ک،‌ یک سازمان اطلاعاتی آمریکایی است

مشرق | بین‌الملل | شنبه، 28 آبان 1401 - 13:00
سلیمان سویلو وزیر کشور ترکیه بار دیگر ایالات متحده آمریکا را حامی و پشتیبان گروه های تروریستی فعال در اراضی ترکیه دانست.
تروريستي،تركيه،بازداشت،استانبول،استقلال،خيابان،ارتباط

به گزارش مشرق، سلیمان سویلو وزیر کشور ترکیه بار دیگر ایالات متحده آمریکا را حامی و پشتیبان گروه‌های تروریستی فعال در اراضی ترکیه دانست.
وی در این باره تاکید کرد: پ.ک.
ک یک گروه تروریستی است که متعلق به سازمان اطلاعات مرکزی (سیا) است.
وی در ارتباط با پ.ک.
ک و وابستگی‌های داخلی آن نیز مدعی شد که حزب خلق ترکیه، امتداد همین گروه ترویستی البته در صحنه سیاسی است!
سویلو در ادامه جزئیاتی از روند بازداشت «احلام البشیر» (متهم اصلی بازداشت شده در ارتباط با انفجار تروریستی خیابان استقلال استانبول) ارائه کرد و گفت: نیروهای امنیتی ترکیه برای بازداشت این متهم ۱۴ باب منزل را مورد بازرسی قرار دادند.
وی افزود: نیروهای ما ۱۳ منزل را مورد بازرسی قرار دادند و در زمان احساس بدی داشتیم که وی از دست‌مان گریخته است، اما در نهایت او را بازداشت کردیم.
اظهارات سلیمان سویلو وزیر کشور ترکیه در ارتباط با اجرای عملیات تروریستی خیابان استقلال استانبول از سوی پ.ک.
ک در شرایطی است که یکی از سران این گروه با صدور بیانیه ای دست داشتن پ.ک.
ک در این رخداد را نفی کرده است.
در انفجار تروریستی اخیر در خیابان استقلال استانبول دستکم ۶ نفر کشته و ۸۱ نفر دیگر زخمی شدند.
پس از این رخداد برخی منابع از احتمال دست داشتن داعش در آن خبر دادند اما مقامات رسمی ترکیه پ.ک.
ک را مسئول این اقدام تروریستی معرفی کردند.