خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

میز کار مدیران به میز خدمت مردم تبدیل شود

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | پنجشنبه، 19 آبان 1401 - 20:41
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزایش بهره‌وری را رویکرد اصلی مدیریت شرکت‌های اقتصادی زیرمجموعه این وزارتخانه عنوان کرد.
رفاه،پتروشيمي،تعاون،وزارت،اجتماعي،كشور

وزیر رفاه عنوان کرد؛
سیدصولت مرتضوی، در نشست با مدیران‌عامل شرکت‌های صنعت پتروشیمی تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار داشت: امروزه در جغرافیای جمهوری‌اسلامی هیچ ثوابی بالاتر از خدمت به مردم نیست.
وی، یکی از راه‌حل‌های بهبود معیشت مردم را ایجاد و توسعه اشتغال در کشور دانست و افزود: خدمت به مردم باید اثرش در سفره زندگی مردم محسوس و ملموس شود.
مرتضوی با تأکید بر توسعه شفافیت و فسادستیزی گفت: میز کار مدیران را باید به میز خدمت به مردم تبدیل کنیم.
وی تصریح کرد: پیگیری مطالبات دولتی شرکت‌های اقتصادی از وزارتخانه‌های مختلف در دستور کار قرار دارد.
وزیر رفاه شرکت‌های اقتصادی زیرمجموعه این وزارتخانه را اموال مردم دانست و بر رفع موانع تولید با رایزنی و تعامل با دستگاه‌های اجرایی کشور تأکید کرد.
«احمد خانی‌نوذری» معاون امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این نشست از سهم ۱۷ درصدی شرکت‌های پتروشیمی زیرمجموعه وزارت رفاه از فروش داخلی پتروشیمی کشور خبر داد و گفت: هلدینگ‌های پتروشیمی تاپیکو، و صندوق، وپترو و آتیه‌صبا بازیگران کلیدی صنعت پتروشیمی کشور هستند.
وی خاطرنشان کرد: شرکت‌های تابعه هلدینگ نفت، گاز و پتروشیمی تأمین حدود ۵۰۰ میلیون دلار در سال ۱۴۰۰ صادرات داشته‌اند که نسبت به سال ۹۹ شاهد بیش از ۶۰ درصد رشد بوده‌ایم.
در این نشست مدیران‌عامل شرکت‌های صنعت پتروشیمی تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با طرح دغدغه‌ها و مشکلات، خواستار پیگیری ویژه وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی شدند.