خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نمایشگاه منتخب کتاب های فارسی و غیرفارسی «برنده نوجوان» برگزار می شود- اخبار ادبیات و نشر - اخبار فرهنگی تسنیم

تسنیم | فرهنگی و هنری | چهارشنبه، 04 آبان 1401 - 11:17
کتابخانه مرجع کانون پرورش فکری نمایشگاه ماه آبان خود را با ارائه منتخبی از کتاب های فارسی و غیرفارسی «برنده نوجوان» برپا می کند.
كانون،نوشته،جشنواره،نمايشگاه،برگزيده،شهيد،داستان،خيابان

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون، این نمایشگاه با عنوان «دنیای بی‌کران، سلام!» برگزار می‌شود و شامل کتاب‌هایی است که جوایز داخلی و خارجی دریافت کرده‌اند.
اسامی تعدادی از کتاب‌های موجود در این نمایشگاه عبارت است از: «صلیب سربی» نوشته حسین ابراهیمی برگزیده جشنواره کانون 1383، «تکه‌هایی که من شدند» نوشته رنه واتسون برنده جایزه کورتا اسکات 2018، «فصل زرد» نوشته مصطفی خرامان کتاب برتر داستان اولین جشنواره انجمن فرهنگی ناشران 1385، «یعقوب را دوست داشتم» نوشته کاترین پترسون ناشر برگزیده سال 1389 جشنواره رشد، «عقرب‌های کشتی بمبک» نوشته فرهاد حسن‌زاده تقدیر بخش داستان نوجوان جشنواره کانون 1389.
علاقه‌مندان به بازدید از این نمایشگاه می‌توانند تا پایان آبان 1401 روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت 8 تا 17 به کتابخانه مرجع کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان واقع در خیابان شهید بهشتی، خیابان خالد اسلامبولی، پلاک 24، مجتمع فرهنگی هنری شهید ملک‌شامران کانون مراجعه کنند.
انتهای پیام/