خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وزیر پیشین آمریکا: باید به اوکراین برای مقابله با پهپادهای ایرانی سیستم دفاع هوایی بدهیم

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | دوشنبه، 02 آبان 1401 - 07:13
لئون پانتا از وزارت دفاع آمریکا خواست برای مقابله با آنچه تهدیدهای پهپادهای ایرانی خواند، به اوکراین سیستم دفاع هوایی ارائه کند.
اوكراين،دفاع،هوايي،پوتين

لئون پانتا، وزیر دفاع اسبق آمریکا در مصاحبه با شبکه تلویزیونی سی ان ان گفت: باید به اوکراین برای مقابله با پهپادهای ایرانی سیستم دفاع هوایی بدهیم.
وی افزود: با اقدامات پوتین در استفاده از این پهپاد‌ها و با توجه به حملاتی که در چند روز اخیر روی داده است، این نشان دهنده این است که وضعیت جنگ در اوکراین تغییر کرده است.
اگر متحدان ما کمک‌های خود را به اوکراین چند برابر کنند آنگاه پوتین شکست خواهد خورد.
ما باید سیستم‌های تسلیحاتی و از جمله سیستم‌های دفاع هوایی را در اختیار اوکراین قرار دهیم.
این مقام پیشین آمریکایی تاکید کرد: برای مثال سیستم دفاع هوایی اسرائیل ۹۰ درصد از موشک‌های حماس را که به طرف اسرائیل شلیک شدند رهگیری کرد.
ما باید سیستم‌های دفاع هوایی مشابه را به اوکراین بدهیم تا بتوانند از اوکراین در برابر حملات پهپاد‌های ایران، موشک‌ها و تسلیحاتی که پوتین در جنگ خود ضد این کشور استفاده می‌کند، دفاع کنند.