خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رضا بیرانوند در دسته ۹۶ کیلوگرم پنجم شد

مهر | ورزشی | شنبه، 23 مهر 1401 - 17:16
رقابتهای دسته ۹۶ کیلوگرم مردان قهرمانی آسیا در بحرین با کسب رتبه پنجمی برای رضا بیرانوند و مقام هشتمی علیرضا معینی پایان یافت.
كيلوگرم،وزنه،دوضرب

به گزارش خبرگزاری مهر، در پایان رقابت‌های این دسته که شنبه ۲۳ مهر در تالار مسابقات هتل کراون پلازا برگزار شد، رضا بیرانوند وزنه ۱۶۳ کیلوگرم را در حرکت یکضرب و وزنه ۲۰۲ را در حرکت دوضرب با موفقیت بالای سر برد و مجموع ۳۶۵ کیلوگرم را به نام خود ثبت کرد تا مقام پنجم را از آن خود کند.
وی در یکضرب و دوضرب نیز پنجم شد.
در همین دسته و در گروه B علیرضا معینی با مهار وزنه ۱۶۲ کیلوگرم در پایان حرکات یکضرب، در مکان چهارم قرار گرفت.
وی با مهار وزنه ۱۸۶ کیلوگرم در حرکات دوضرب، دوازدهم شد، اما در مجموع با ثبت ۳۴۸ کیلوگرم، در جایگاه هشتم دسته ۹۶ کیلوگرم قرار گرفت.