خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سقوط 10 درصدی ارزش سهام بزرگ‌ترین بانک سوئیس

فارس | اقتصادی | سه شنبه، 12 مهر 1401 - 01:03
در معاملات اولیه صبح امروز ارزش سهام بزرگ‌ترین بانک سوئیس 10 درصد سقوط کرد که نشان‌دهنده گسترش نگرانی‌ها نسبت به تغییرات ساختاری در این بانک مهم سوئیسی است.
سوئيس،كرديت،بانك،سقوط،سهام

به گزارش خبرنگار اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس به نقل از رویترز، سهام بانک کردیت سوئیس که بزرگ‌ترین بانک سوئیس به شمار می‌رود در معاملات اولیه صبح امروز 10 درصد سقوط کرد و نشان داد که بازار چقدر نگران نهایی شدن اجرای برنامه تغییر ساختار در این موسسه مالی است که تا چند روز دیگر اعلام خواهد شد.
اولریش کوئرنر، مدیرعامل کردیت سوئیس هفته گذشته به کارمندان این شرکت گفته بود که این بانک همچنان سرمایه و نقدینگی دارد.
قرار است روز 27 اکتبر این برنامه به صورت رسمی اعلام شود.
به گزارش فایننشال تایمز، اولریش تمام طول روزهای گذشته را صرف اطمینان دادن به مشتریان بزرگ و سهامداران درباره سرمایه‌ها و نقدینگی این شرکت کرده است.
سخنگوی کردیت سوئیس فعلا واکنشی به سقوط ارزش سهام این بانک بزرگ نداشته است.
به طور کلی از ابتدای سال جاری تاکنون ارزش سهام کردیت سوئیس بیش از 50 درصد سقوط کرده است.
پایان پیام/