خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 مهر 1401
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان دیپی (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نقش حفاظتی محصولات لبنی در مقابل دیابت نوع۲

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | پنجشنبه، 31 شهریور 1401 - 13:06
نتایج یک مطالعه جدید، مصرف محصولات لبنی را با کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ و مصرف گوشت‌های قرمز و فرآوری شده را با خطر بالاتر ابتلا به این بیماری مرتبط دانست.
ديابت،ابتلاء،انسولين،كاهش،گرم،مرتبط،مصرف،افزايش،پانكراس،گلوك ...

خلاصه خبر

بررسی‌ها نشان داد مصرف روزانه ۱۰۰ گرم گوشت با ۲۰ درصد خطر بیشتر ابتلاء به دیابت نوع۲ همراه است.
مصرف ۵۰ گرم گوشت‌های فرآوری شده، مانند بیکن و سوسیس، ممکن است در افزایش ۳۰ درصدی خطر ابتلاء به دیابت نوع۲ نقش داشته باشند.
از سوی دیگر، ۵۰ گرم گوشت سفید، که شامل مرغ و بوقلمون می‌شود، تنها با ۴ درصد بیشتر خطر ابتلاء به دیابت نوع۲ مرتبط است.
مصرف ۲۰۰ گرم (تقریباً ۱ فنجان) شیر با ۱۰ درصد کاهش و ۱۰۰ گرم ماست با کاهش ۶ درصدی خطر ابتلاء به دیابت نوع۲ مرتبط بود.
یک فنجان لبنیات پرچرب و لبنیات کم چرب هر کدام به ترتیب با ۵% و ۳% کاهش خطر ابتلاء به دیابت نوع۲ مرتبط بودند.