خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آب سد مارون رهاسازی می‌شود

فارس | استان‌ها | سه شنبه، 29 شهریور 1401 - 21:31
مدیر امور آب‌منطقه شرق خوزستان از رهاسازی آب از سد مارون بهبهان با دبی ۷۵ متر مکعب بر ثانیه از یکم مهرماه خبر داد.
مارون،آب،دبي،سد،رودخانه

مهدی خواجه پور مدیر امور آب منطقه خوزستان در گفت و گو با خبرنگار فارس در بهبهان اظهار کرد: با توجه به کاهش شدید دبی آب در رودخانه مارون و همچنین مناطق پایین دست سد مارون و لزوم جهت تامین آب مورد نیاز از مورخ یکم مهرماه با دبی ۷۵ متر مکعب بر ثانیه از سد مارون بهبهان رها سازی می شود.
وی در ادامه افزود: این رهاسازی به منظور تامین و بهبود کیفیت آب شرب، کشاورزی و دامپروری حوزه پایین دست سد مارون است.
مهدی خواجه پور تاکید کرد: شهروندان گرامی از نزدیک شدن به حریم و بستر رودخانه های مارون و جراحی با توجه به افزایش دبی و بالا آمدن سطح آب رودخانه جدا" خودداری نمایید.
انتهای پیام/