خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 17 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تکمیل۳۴ کیلومتر از دوبانده کردن محور زنجان به بیجار

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 10 شهریور 1401 - 21:12
زنجان-مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان گفت: عملیات دو بانده کردن زنجان به بیجار به طول ۳۴ کیلومتر از شهر زنجان تا شهر زرین آباد به اتمام رسیده است.
زنجان،ايجرود،بانده،سد،كيلومتر،شهرستان

به گزارش خبرگزاری مهر، مسعود بیات منش در حاشیه بازدید استاندار زنجان و مسئولان استانی از پروژه‌های شهرستان ایجرود، با بیان اینکه عملیات دو بانده کردن زنجان به بیجار به طول ۳۴ کیلومتر از شهر زنجان تا شهر زرین آباد به اتمام رسیده است، گفت: در حال حاضر دو بانده کردن ۱۶ کیلومتر دیگر این مسیر تا سه راه سعیدآباد ایجرود با اعتبار ۴۱ میلیارد تومان در دست اجرا است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان افزود: عملیات باقیمانده ۲ بانده سازی محور زنجان - بیجار به طول ۲۴ کیلومتر در فرآیند مناقصه قرار دارد.
سد بلوبین ظرفیت ذخیره سازی ۳۰ میلیون مترمکعب را دارد
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای زنجان با اشاره به اینکه سد بلوبین ظرفیت ذخیره سازی ۳۰ میلیون مترمکعب را دارد، گفت: هدف از احداث سد بلوبین در شهرستان ایجرود تامین آب شرب و صنعت در شهرهای زرین آباد و حلب و ۹۲ روستا در این شهرستان است.
اسماعیل افشاری افزود: قرار است از طریق ماده ۵۶ اعتباری بالغ بر ۱۵۳ میلیارد تومان برای ادامه و تکمیل اجرای این پروژه جذب شود.