خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شهدا با رشادت و حماسه سازی بی نظیر در تاریخ کشورمان ماندگار شدند

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 18 مرداد 1401 - 23:30
پیشوا- امام جمعه پیشوا گفت: شهدا با رشادت و حماسه سازی بی نظیر در تاریخ کشورمان ماندگار شدند.
شهدا،خانواده،خدمت،مسئولان،ديدار،پيشوا،عظمت

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام روح الله باقری عصر سه شنبه و همزمان با یازدهمین روز از ماه محرم و سالروز بزرگداشت شهدای مدافع حرم، در دیدار با خانواده شهدای مدافع حرم شهیدان والامقام «علیخان رضایی» و «خداداد جعفری» که با حضور سرهنگ درویش متولی فرمانده سپاه به همراه طباطبایی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران پیشوا انجام شد اظهار داشت: دیدار با خانواده معظم شهدا و ایثارگران تلنگری برای مسئولان به منظور حفظ و حراست از آرمان‌های والای انقلاب اسلامی و خدمت رسانی صادقانه و بی منت به مردم است.
باقری با بیان اینکه تکریم خانواده شهدا کوچک‌ترین تکلیف برای مسئولان به حساب می‌آید گفت: مدیون شهدا و خانواده شهدا هستیم و دیدار با خانواده‌های شهدا را برای خود یک تکلیف می‌دانیم.
امام جمعه پیشوا با بیان اینکه کار شهدا با عظمت و ماندگار است عنوان داشت: شهیدان با رشادت و حماسه سازی بی نظیر در تاریخ کشورمان ماندگار شدند و خانواده‌های آنها نیز در این کار با عظمت آنها شریک هستند.
وی افزود: مسئولان اجرایی در هر مقامی که هستند باید متواضعانه و خالصانه خدمت به خانواده شهدا را برای خود فرض دانسته و تمام قد در خدمت این خانواده‌ها باشند.