خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کمبود آب در یزد/ ۲ حلقه چاه جدید وارد مدار بهره‌برداری شد

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 03 مرداد 1401 - 21:53
یزد- مدیر آبرسانی یزد از کمبود جدی آب در شهر یزد خبر داد و گفت: برای رفع این کمبود ناچار به بهره برداری از دو حلقه چاه جدید در شهر یزد شدیم.
آب،يزد،چاه،تامين،شرب،تجهيز،مخلصي

داود مخلصی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به گرمای شدید هوا و افزایش مصرف آب به دلیل استفاده از کولرهای آبی اظهار داشت: مردم در زمینه مدیریت مصرف آب به ویژه در تابستان گرم امسال اهتمام جدی داشته باشند.
وی با اشاره به کمبود آب در شهر یزد بیان کرد: با هدف جبران بخشی از کمبود آب شرب همچنین کاهش نوسانات فشار در شبکه توزیع، دو حلقه چاه جدید در مناطق شاهدیه و مهرآوران حفر، تجهیز و آماده بهره برداری شد.
مخلصی ادامه داد: با تلاش های شبانه روزی پرسنل آبرسانی شرکت آبفای یزد عملیات تجهیز، برق رسانی و اجرای خط انتقال هر دو چاه انجام شده است.
وی عنوان کرد: تاکنون مبلغ ۶۰ میلیارد ریال برای حفر و تجهیز دو چاه جدید هزینه شده و عملیات حصارکشی و ساخت اتاقک این چاه‌ها با تامین اعتبار ۲۰ میلیارد ریال در دست اقدام است.
مدیر آبرسانی یزد ادامه داد: تامین آب شرب شهر یزد با جمعیتی بالغ بر ۷۵۰ هزار نفر از طریق بیش از ۹۰ حلقه چاه و آب انتقالی تامین می شود.
وی تاکید کرد: با توجه به اینکه ۵۰ درصد آب شرب استان از آب انتقالی تامین می شود، در صورت قطعی آن، استان یزد با مشکل جدی مواجه خواهد شد.