تمامی اقلام دارویی و تجهیزات پزشکی مورد نیاز مرز مهران تامین شود
ایلام- معاون سیاسی و امنیتی استانداری ایلام گفت: تمامی اقلام دارویی و تجهیزات پزشکی مورد نیاز مرز مهران در ایام اربعین تامین شود.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدسبحان حسنی عصر یکشنبه در دیدار با مدیر درمان تأمین اجتماعی استان ایلام با اشاره به کنگره عظیم اربعین در ایلام، اظهار داشت: مدیریت درمان تأمین اجتماعی استان ایلام در راستای خدمات رسانی به زائران اهل بیت از حداکثر امکانات استفاده کند.
وی افزود: باتوجه به پیش بینیها، حدود پنج میلیون زائر از مرز مهران جهت زیارت عتبات عالیات به عراق مشرف میشوند.
وی یادآور شد: مدیریت درمان تأمین اجتماعی استان ایلام با برنامه ریزی مناسب و استفاده از ظرفیتهای استانهای معین درجهت ارائه خدمات در مرز مهران تلاش نماید.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار ایلام بیان داشت: تمامی اقلام دارویی و تجهیزات پزشکی از هم اکنون تهیه و به مهران منتقل شود.
وی از تلاش مدیر و کارکنان درمان تأمین اجتماعی استان ایلام در راستای برنامه ریزی مناسب برای خدمت به زوار اهل بیت تقدیر کرد.