خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قهرمانی سامیار الیاسی در نخستین‌ تورنمنت سال 1401 تنیس- اخبار رشته های ورزشی - اخبار ورزشی تسنیم

تسنیم | ورزشی | دوشنبه، 06 تیر 1401 - 18:30
سامیار الیاسی عنوان قهرمانی مسابقات هزار امتیازی تنیس مردان را به خود اختصاص داد.
تنيس،عنوان،الياسي،برگزار،1401،دونفره،رحماني

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از روابط عمومی فدراسیون تنیس؛ آخرین روز رقابت‌های تنیس هزار امتیازی مردان عصر امروز (دوشنبه) در زمین های شهرک امید برگزار شد و سامیار الیاسی و‌ کسری رحمانی برای کسب عنوان قهرمانی نخستین رویداد سال 1401 به مصاف یکدیگر رفتند که در پایان الیاسی با نتیجه 2 بر صفر حریفش را شکست داد.
بدین ترتیب سامیار الیاسی قهرمان شد، کسری رحمانی در رده دوم ایستاد و علی یزدانی به همراه محمد مهبد عنوان سوم‌ مشترک را بدست آوردند.
پیش از این با انجام فینال بخش دونفره زوج‌ امیرحسین بادی و سامیار الیاسی‌ با نتیجه 2 بر صفر مقابل تیم علی یزدانی و امیر اصلان منتخب به پیروزی رسیدند و عنوان قهرمانی را از آن خود کردند، ضمن اینکه تیم‌های اصغری-کاظمی و قمی-معظم نیز سوم شدند.
این مسابقات با حضور 236 شرکت کننده از سراسر کشور در زمین‌های تنیس شهرک امید در 2 بخش انفرادی و دونفره برگزار شد.
مجید گلچین به عنوان سرداور حضور داشت و مدیریت مسابقات بر عهده مهدی بهزادپور بود.
دومین مسابقه هزار امتیازی سال 1401، به میزبانی زمین های تنیس مجموعه آزادی برگزار می‌شود.
انتهای پیام/