خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اهدای دستگاه اکوکاردیوگرافی به بیمارستان مهر خنداب

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 31 خرداد 1401 - 08:59
اراک - رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک از اهدای یک دستگاه اکوکاردیوگرافی قلب از مجتمع آب سنگین خنداب به بیمارستان مهر خنداب خبر داد.
خنداب،دستگاه،اراك

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد جمالیان اظهار کرد: یک دستگاه اکوکاردیو گرافی قلب اهدایی از مجتمع آب سنگین خنداب به بیمارستان مهر خنداب در مراسمی افتتاح و مورد بهره بردار قرار گرفت.
وی ارزش این دستگاه را یک میلیارد و ۷۵۰ میلیون تومان برآورد کرد و گفت: به این ترتیب بیماران قلب خنداب از مراجعه به اراک و شهرهای همجوار بی نیاز می‌شوند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک بیان کرد: همت دانشگاه علوم پزشکی و پیگیری‌های نمایندگان مجلس موجب خریداری این دستگاه و رفع نیاز همشهریان خنداب شد.