خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

یوسف‌زاده: کسب مدال و سهمیه پارالمپیک ماموریت اصلی جودوکاران معلول در باکوست

ایسنا | ورزشی | یکشنبه، 22 اردیبهشت 1398 - 04:43
سرمربی تیم ملی جودوی نابینایان و کم‌بینایان از اعزام 3 جودوکار به مسابقات گرند اسلم باکو در روز جمعه 20 اردیبهشت خبر داد و گفت: به دنبال کسب مدال و سهمیه ورودی بازیهای پارالمپیک 2020 توکیو توسط هر سه جودوکار هستیم.
جودوكار،مسابقات،اعزام،ملي،تيم،جودوكاران،پارالمپيك،باكو

سرمربی تیم ملی جودوی نابینایان و کم‌بینایان از اعزام 3 جودوکار به مسابقات گرند اسلم باکو در روز جمعه 20 اردیبهشت خبر داد و گفت: به دنبال کسب مدال و سهمیه ورودی بازیهای پارالمپیک 2020 توکیو توسط هر سه جودوکار هستیم.
محمدرضا حاج یوسف‌زاده در گفت و گو با ایسنا، افزود: مسابقات گرند اسلم باکو که برای کسب سهمیه ورودی بازی‌های پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو است، طی روزهای ۲۳ و ۲۴ اردیبهشت برگزار خواهد شد که ۳ جودوکار کشورمان روز جمعه ۲۰ اردیبهشت راهی این رقابت‌ها می‌شوند که البته جودوکاران پس از انجام کلاس بندی پزشکی طی روزهای ۲۱ و ۲۲ اردیبهشت، در مسابقات شرکت خواهند کرد.
وی گفت: هر چند اردوی تیم ملی جودوکاران از اواخر فروردین در سالن جودو استادیوم آزادی آغاز شد، اما روند تمرینات راضی‌کننده بود و ۳ جودوکار اعزامی با تمرینات خوبی که با تیم ملی جودوی جوانان داشتند، توانستند خود را به شرایط ایده‌آل برسانند.
سرمربی تیم ملی جودوی نابینایان و کم‌بینایان از وحید نوری در وزن منهای ۹۰ کیلوگرم، احسان موسی نژاد در وزن ۱۰۰ کیلوگرم و محمدرضا خیر الله زاده در وزن مثبت ۱۰۰ کیلوگرم سه جودوکار اعزامی به گرند اسلم باکو نام برد و خاطرنشان کرد: هر سه جودوکار اعزامی دارای رنکینگ جهانی هستند و شانس بالایی برای کسب سهمیه و مدال دارند.
البته تنها کسب سهمیه یا رنکینگ مهم نیست، چون سیاست کمیته ملی پارالمپیک اعزام تنها مدال آوران به ویژه طلا به بازی‌های پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو است.
تلاشمان بر این است که بتوانیم بهترین عملکرد را در باکو داشته باشیم.
به هر صورت هر ۳ جودوکار اعزامی از بهترین جودوکاران کشور هستند و امید زیادی به آنها داریم.
یوسف‌زاده افزود: ما می‌توانستیم ۷ نفر در ۷ وزن به این مسابقات اعزام کنیم اما چون به دنبال مدال بودیم، تصمیم بر این شد که تنها ۳ جودوکاری که طی یکسال گذشته بهترین عملکرد داشتند را به این مسابقات اعزام کنیم تا به نتایج خوبی دست پیدا کنیم.
وی در پایان از اعزام جودوکاران نابینا و کم‌بینا به مسابقات قهرمانی آسیا در قزاقستان خبر داد و گفت: این مسابقات چون به صورت انفرادی و تیمی برگزار می‌شود، با تیم کامل در این تورنمنت شرکت خواهیم کرد.
انتهای پیام