خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 13 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فرمانده ارشد گروهان‌های قدس فلسطین به شهادت رسید

مهر | بین‌الملل | چهارشنبه، 11 خرداد 1401 - 23:53
منابع فلسطینی اعلام کردند که یکی از فرماندهان گروهان‌های قدس بر اثر جراحات شدید نبرد «سیف القدس» به شهادت رسید.
صهيونيستي،مقاومت،رژيم،فلسطين،القدس،عمليات،نظامي،سيف،شكست،قدس

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، یکی از فرماندهان گروهان‌های قدس بر اثر جراحات شدید نبرد «سیف القدس» در سال گذشته، پس از تحمل روزهای سخت سرانجام روز چهارشنبه به شهادت رسید.
این خبر را گروهان‌های قدس شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی هم تائید کرده است.
این گروهان‌ها در بیانیه‌ای اعلام کرد که «یاسر عطیه المصری» فرمانده گردان دیر البلح در مرکز نوار غزه در نتیجه جراحاتی که در نبرد سیف القدس به وی وارد شده بود، شامگاه روز چهارشنبه به شهادت رسید.
عملیات سیف القدس که در دفاع از مسجدالاقصی آغاز شد، دوران جدیدی از مبارزات با رژیم صهیونیستی را تشکیل داد.
این عملیات تلاش‌های رژیم صهیونیستی برای یهودی‌سازی قدس و مسجدالاقصی را به شکست کشاند و طعم پیروزی و قدرت بازدارندگی در برابر اشغالگران را دل ملت فلسطین نشاند.
در ۱۱ روز جنگ، مقاومت فلسطین پیروزی را محقق کرد و همه تلاش‌های رژیم صهیونیستی برای ایجاد تغییر در معادلات مقاومت را به شکست کشاند.
اعلام این مساله از سوی گردان‌های عزالدین قسام (شاخه نظامی حماس) که مقاومت برای ۶ ماه آینده ذخایر موشکی دارد، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر وقت رژیم صهیونیستی را مجبور کرد که برای آتش‌بس دست به دامن میانجیگران بین‌المللی شود.
در عملیات سیف القدس مقاومت فلسطین در دو بخش نظامی و اطلاعاتی رژیم صهیونیستی را شکست داد؛ در بخش نظامی مقاومت توانست سکوهای پرتاب موشک خود را به خوبی از دید دشمن پنهان کند و با انجام عملیات ایذایی و فریب دشمن را دچار مشکل جدی کند.
در بخش اطلاعاتی نیز مقاومت فلسطین این واقعیت را نمایان کرد که ارزیابی‌های امنیتی رژیم صهیونیستی دقیق نبوده است.
رژیم صهیونیستی در جریان عملیات سیق القدس در دستیابی به اطلاعات نظامی برای ترور رهبران مقاومت فلسطین شکست خورد و هرگز توفیقی در این بخش نداشت.