خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 25 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چگونگی تسهیل در زمینه اعلام و پرداخت مالیات اصناف بررسی شد

مشرق | سیاسی | سه شنبه، 10 خرداد 1401 - 20:30
موضوع تسهیل اعلام و پرداخت مالیات اصناف در جلسه امروز ستاد هماهنگی اقتصادی دولت به ریاست سید ابراهیم رئیسی مطرح و پیشنهاد وزارت امور اقتصادی و دارایی در این زمینه بررسی شد.
اصناف،مالياتي،صنفي،ماليات،پيشنهاد

به گزارش مشرق، در جلسه امروز ستاد هماهنگی اقتصادی دولت به ریاست سید ابراهیم رئیسی موضوع تسهیل اعلام و پرداخت مالیات اصناف مطرح و پیشنهاد وزارت امور اقتصادی و دارایی در این زمینه بررسی شد.
براساس این پیشنهاد که مبتنی بر نظر اتحادیه‌های صنفی است آن دسته از واحدهای صنفی که میزان درآمد و فروش آنها ۱۰۰ برابر میزان تعیین شده در ماده ۸۴ قانون مالیات‌های مستقیم یعنی تا حدود پنجاه میلیارد ریال باشد، می‌توانند بدون اظهارنامه و به صورت توافقی با سازمان امور مالیاتی کشور، مالیات خود را بپردازند.
بر این مبنا در صورت تصویب، اصناف کوچک می‌توانند به راحتی برای پرداخت بدهی مالیاتی خود اقدام کنند.
در این جلسه همچنین وضعیت بازار کالاها و روش‌های مقابله موثرتر برای مهار تورم و جلوگیری از افزایش قیمت‌ها مطرح و بررسی شد.