خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 24 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فاجعه بسیار وحشتناک تری در انتظار آبادان بود/ عبدالباقی می خواست سینمامتروپل را افتتاح کند!- فیلم گزارش تسنیم

تسنیم | چند‌رسانه‌ای | شنبه، 07 خرداد 1401 - 16:13
مسئول حراست ساختمان ویران شده متروپل اهواز در گفتگو با مهدی بختیاری خبرنگار اعزامی تسنیم به آبادان جزییات عجیبی از این ساختمان مطرح می کند که حاکیست فاجعه بسیار وحشتناک تری در انتظار آبادان بوده است.
ساختمان،متروپل،حراست،آبادان،افتتاح،مسئول

فاجعه بسیار وحشتناک تری در انتظار آبادان بود/ عبدالباقی می خواست سینمامتروپل را افتتاح کند!
۰۷ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۶:۱۱
مسئول حراست ساختمان ویران شده متروپل اهواز در گفتگو با مهدی بختیاری خبرنگار اعزامی تسنیم به آبادان جزییات عجیبی از این ساختمان مطرح می کند که حاکیست فاجعه بسیار وحشتناک تری در انتظار آبادان بوده است.
گفتگوی اختصاصی تسنیم با مسئول حراست ساختمان متروپل
وی می گوید: برخلاف آنچه در رسانه ها مطرح می شود، متروپل 10 طبقه نبود بلکه 12 طبقه بود.
چرا که باید طبقه منفی یک و همکف و ...
را هم به آن اضافه کرد.
مسئول حراست ساختمان تاکید می کند: قرار بود پارکینگ ساختمان متروپل در نوروز 1402 افتتاح شود و طبق کاتالوگی که خود عبدالباقی (مالک ساختمان) داده بود و ما بین مردم توزیع کرده بودیم، بنا بود 800 خودرو در این پارکینگ ها حضور داشته باشند.
وی خاطرنشان می کند که عبدالباقی می خواست در این ساختمان، سینمامتروپل را نیز افتتاح کند.
بر همین مبنا مسئول حراست ساختمان تاکید می کند اگر این ساختمان افتتاح رسمی شده بود و 800 خودرو در ساختمان حضور داشتند و سینما و فروشگاه ها کامل راه می افتادند و چنین فاجعه ای مثلاً ساعت 9 شب در خیابان شلوغ امیرکبیر آبادان رخ می داد، می توانست نزدیک به 4000 نفر را به کام مرگ بکشد!
ویدیوی گفتگوی خبرنگار تسنیم با وی را ببینید.