خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آینده اسرائیل در خطر است

مهر | بین‌الملل | شنبه، 31 اردیبهشت 1401 - 11:53
نفتالی بنت نخست وزیر رژیم صهیونیستی در واکنش به جدایی یکی دیگر از اعضای ائتلافش که احتمال فروپاشی کابینه را تشدید کرده، درباره آینده این رژیم اعلام خطر کرد.
بنت،كابينه،ائتلاف،شرايط،نفتالي

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وبگاه روسیا الیوم، «غیداء ریناوی زعبی» از اعضای حزب مرتس شامگاه گذشته از ائتلاف حاکم خارج شد و اعلام کرد که در آینده نیز تمایلی برای حضور در کابینه ائتلافی نفتالی بنت ندارد.
در واکنش به این رخداد، نخست وزیر رژیم صهیونیستی با تاکید بر اینکه نباید در شرایط کنونی صحنه سیاسی به سمت و سوی برگزاری انتخابات پارلمانی سوق داده شود، گفت: باید کابینه را حفظ کنیم و خارج شدن از ائتلاف در این شرایط اشتباه است.
وی افزود: با وجود اینکه شرایط دشوار است، اما آینده اسرائیل نیز در خطر است.
باید برای حفظ وحدت در داخل تلاش کنیم و همه توان خود را به کار بگیریم.
کابینه ائتلافی نفتالی بنت در روزهای اخیر با جدایی اعضای ائتلاف در آستانه فروپاشی قرار دارد و منابع صهیونیستی از آماده شدن مخالفان بنت به رهبری بنیامین نتانیاهو برای بدست گرفتن قدرت خبر می‌دهند.