خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حمله افراد ناشناس به رییس اتحادیه طلافرشان اهواز

ایسنا | اقتصادی، استان‌ها | دوشنبه، 29 فروردین 1401 - 13:41
رییس اتحادیه طلافرشان اهواز مورد حمله دو فرد ناشناس قرار گرفت.
پدرم،ناشناس،حمله،ذهبي،اهواز،اتحاديه

ایسنا/خوزستان رییس اتحادیه طلافرشان اهواز مورد حمله دو فرد ناشناس قرار گرفت.
بابک ذهبی فرزند عبدالرحمن ذهبی رییس اتحادیه طلافرشان اهواز با اعلام این خبر به ایسنا، اظهار کرد: حوالی ساعت ۹:۳۰ صبح روز شنبه، ۲۷ فروردین ماه دو فرد ناشناس به پدرم حمله کرده و او را مجروح کردند.
وی افزود: این دو فرد که با ماسک و کلاه بودند و هویتی ناشناس داشتند سوار بر یک موتور در زمانی که پدرم از منزل خارج شد، با یک میله به وی حمله‌ور شده و ابتدا ضرباتی به کمر او وارد کردند و سپس با همان میله به زانوها و پای پدرم ضربه زدند.
فرزند رئیس اتحادیه طلافرشان اهواز گفت: مردم پس از مشاهده این صحنه و تماس با اورژانس و پلیس به کمک پدرم رفتند و سپس اورژانس با حضور در محل نسبت به انتقال پدرم به بیمارستان اقدام و پلیس نیز با حضور در منطقه نسبت به تهیه گزارش این حادثه اقدام کرد.
وی تصریح کرد: حمله این افراد، باعث شکستگی زانوی چپ پدرم شده و در دیگر نقاط بدن وی نیز کبودی‌ها و کوفتگی‌هایی به وجود آمده است.
ذهبی با بیان اینکه این اتفاق در یکی از خیابان‌های منطقه کیانپارس رخ داد، عنوان کرد: این دو فرد ناشناس هیچ وسیله‌ای سرقت نکرده‌اند و حمله به پدر من قطعا با انگیزه‌ای دیگر اتفاق افتاده است.
انتهای پیام