خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 17 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

معرفی مرغان دریایی به عنوان گزارشگران وضع ترافیکی! + فیلم

باشگاه خبرنگاران | چند‌رسانه‌ای | سه شنبه، 17 اردیبهشت 1398 - 15:57
دو مرغ دریایی به عنوان گزارشگران وضع ترافیکی معرفی شده‌اند.
دريايي،ترافيك،تصاوير،لندن،كنترل،مرغ

به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، ­دو مرغ دریایی به شخصیت‌های اصلی یک دوربین کنترل ترافیک لندن تبدیل شده اند.
به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، تصویر این مرغ‌های دریایی در برابر دوربین کنترل ترافیک به یکی از تصاویر پربیننده در فضای مجازی تبدیل شده است.
این دو پرونده که گرائم و استیو نام گرفته اند به عنوان گزارشگران وضع ترافیکی معرفی شده‌اند.
این تصاویر که از اواخر ماه آوریل منتشر شده است تا کنون حدود ۵ هزار بار در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک گذاشته شده است.
سازمان کنترل ترافیک لندن که در مورد اوضاع ترافیک در سطح شهر گزارش می‌دهد این تصاویر را در صفحه توئیتر خود منتشر کرد.
ابتدا چند ویدئو در روز‌های گوناگون از یکی از پرنده‌های دریایی منتشر شد و پس از آن پرنده دوم نیز به تصاویر اضافه شد.
سازمان کنترل ترافیک لندن با انتشار پیامی اعلام کرد دوربین‌های ما در مورد پرواز پرندگان هم در سطح لندن تصاویری به ما ارائه می‌دهند.
ما از همکاران جدیدمان گرائم و استیو برای کمکی که در این زمان بحرانی به ما می‌کنند، قدردانی می‌کنیم.
بیشتر بخوانید: موش مُرده غذای مرغ دریایی شد + فیلم
انتهای پیام/
تصویر جالبی از یک مرغ دریایی