خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سهم عمده واژگونی خودرو در جاده‌های خراسان رضوی خستگی و خواب آلودگی است- اخبار خراسان رضوی - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 02 فروردین 1401 - 12:54
گروه استان‌ها-معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی گفت: سهم عمده واژگونی سفرهای نوروزی در جاده های این استان ناشی از خستگی و خواب آلودگی رانندگان است.
پليس،رانندگان،رضوي،خراسان،جاده،محورهاي،تخلفات،توقف،خواب،حواد ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس،جواد خدائی در نشست قرارگاه عملیاتی خراسان رضوی با هدف ایمنی سفرهای نوروزی اظهارداشت: با توجه به آخرین وضعیت حوادث جاده ای و تهدید وضعیت آمار تلفات، آسیب پذیری جاده ها مشخص و تصمیمات لازم اتخاذ شده است.
وی افزود:کاهش تخلفات ناوگان حمل و نقل عمومی با پیام هشداری به رانندگان این ناوگان‌ها صورت می‌گیرد و همراه با اخطار برای رانندگان در صورت تخلف اعمال قانون جدی انجام می‌شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی گفت: به منظور جلوگیری و کاهش حوادث جاده ای، با تخلفات رانندگان حمل و نقل عمومی بدون اغماض برخورد جدی می‌شود.
خدائی با بیان اینکه سهم عمده واژگونی خودروها در جاده‌های استان ناشی از خستگی و خواب آلودگی است، افزود:علاوه بر ایستگاه‌های موجود، 10 ایستگاه صلواتی دیگر با محوریت اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای و پلیس راه جانمایی می‌شود.
وی تصریح کرد: این ایستگاه‌ها جهت توقف رانندگان و رفع خستگی و خواب آلودگی آنها در 12 موقعیت محورهای غربی وجنوب غربی خراسان رضوی دایر می‌شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی گفت: در ساعاتی که بیشترین آمار حوادث رخ می‌دهد با توقف خودروها و اهدای هدیه به رانندگان و سرنشینان زمینه ارتقای هوشیاری آنها و رفع خواب آلودگی فراهم می‌شود.
خدایی افزود: در هنگام شب پلیس راه، با نصب چراغ گردان در حاشیه محورهای مواصلاتی مستقر و با تجسم حضور پلیس در حاشیه راه‌ها با محوریت اداره کل راهداری و پلیس راه به ارتقای ایمنی جاده‌های کمک می‌کند.
وی ادامه داد: پلیس راه استان تدبیر و چاره اندیشی لازم را در محورهای پرحادثه فرعی همچون فیروزه –سرولایت، سبزوار- خوشاب، سبزوار- روداب، جغتای - سه راهی بیدو برغمد،کدکن- نیشابور و صالح آباد و سرخس انجام می‌دهد.
خدایی گفت: از طرفی با استقرار نیروهای کنترل لحظه ای، اطلاعات خودروهایی که با سرعت بالا تردد نمایند وضعیت تخلفات به استان ارسال و پلیس راه با ارسال پیامک فوری و توقف خودرو اعمال قانون می‌کند تا از تردد این خودروهای پرحادثه جلوگیری و سفری ایمن برای زائران و مسافران نوروزی فراهم شود.
انتهای پیام/281/ش