خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

زابالتا: دلم برای بازی کردن تنگ شده است

ایسنا | ورزشی | پنجشنبه، 05 اسفند 1400 - 10:11
مدافع آرژانتینی سابق منچسترسیتی عنوان کرد دلش برای بازی کردن و فوتبال تنگ شده است.
بازي،سيتي،تنگ،منچسترسيتي،تيم،دلم،رختكن،آرژانتيني،دلش

مدافع آرژانتینی سابق منچسترسیتی عنوان کرد دلش برای بازی کردن و فوتبال تنگ شده است.
به گزارش ایسنا و به نقل از تایمز، پابلو زابالتا در هشت سالی که در منچسترسیتی بود به یکی از محبوب‌ترین بازیکنان این تیم تبدیل شد چون تلاش زیادی در هر بازی داشت.
او ۳۳۳ بار برای سیتی بازی کرد و ۱۲ گل به ثمر رساند؛ در حالی که بارها و بارها بدن خود را جلوی توپ و خط دروازه می‌گذاشت و با جان و دل برای این تیم بازی کرد.
زابالتا که اخیراً کارهای تبلیغاتی برای سیتی در بوئنوس آیرس انجام داده است، اعتراف کرد که دلش برای دوران حضورش در منچسترسیتی تنگ شده است.
او گفت: من واقعاً دلم برای جو اتاق رختکن با بچه‌ها تنگ شده است.
من هم‌چنین دلم برای بازی در زمین مقابل هواداران سیتی تنگ شده است، اما وقتی در سال‌های آخر دوران حرفه‌ای خود هستید، سخت است.
فکر می‌کنم من بیش‌تر از همه دلم برای فضای رختکن تنگ شده است.
او که اکنون در اسپانیا زندگی می‌کند، اذعان می‌کند که مزیت بازنشستگی، داشتن وقت خانوادگی بیش‌تر است چیزی که در زمان بازی کردن رخ نمی‌دهد.
او گفت: الان نزدیک به دو سال از بازنشستگی من می‌گذرد.
از زمانی که منچستر را ترک کردم، در بارسلونا زندگی می‌کنم.
از اوقات فراغتی که با خانواده‌ام می‌گذارنم لذت می‌برم.
وقتی فوتبالیست هستید، وقت کافی برای انجام این کار با بچه‌ها را ندارید.
این کاری است که در این دو سال گذشته انجام داده‌ام.
زابالتا که در اکتبر ۲۰۲۰ بازنشسته شد، تاکید کرد که خلدون خلیفه المبارک، رییس هیات مدیره باشگاه منچسترسیتی نقش زیادی در موفقیت‌های این تیم دارد.
بعد از آمدن پپ گواردیولا و پیوستن کایل واکر و دنیلو به تیم او از سیتی به وستهام رفت.
این مدافع آرژانتینی دو بار قهرمانی لیگ برتر و قهرمانی در جام حذفی را با سیتی تجربه کرد.
انتهای پیام