تلفن اضطراری 125 آتشنشانی شهرداری قرچک دچار اختلال شد- اخبار استان تهران - اخبار استانها تسنیم
گروه استانها- تلفن اضطراری 125 آتشنشانی شهرداری قرچک برای چندمین بار از دسترس خارج شد و آتشنشانی مثل همیشه یک شماره ثابت معرفی کرد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از استان تهران، شب گذشته تعدادی از شهروندان قرچک برای ارتباط با آتشنشانی قرچک با شماره 125 تماس گرفتند که شاهد قطع این خط مهم و اضطراری بودند.
در همین حال آتشنشانی شهرداری قرچک سریعاً در اطلاعیهای یک شماره همراه ایرانسل و یک خط ثابت را به صورت موقت به مردم اعلام کرد.
البته قطع شماره تلفن 125 آتشنشانی قرچک برای چندمین بار در دو سال اخیر رخ داده است و هر بار مسئولان از برطرف شدن مشکل خبر دادند اما باز هم تلفن آتشنشانی قطع شده است.
خرمی شریف شهردار قرچک در گفتوگو با خبرگزاری تسنیم اظهار داشت: اختلال در تماس شهروندان از طریق تلفن همراه با شماره 125 ارتباطی به شهرداری و آتشنشانی ندارد و باید از طریق مخابرات موضوع پیگیری شود.
وی افزود: هم اکنون تماس با آتشنشانی قرچک از طریق تلفنهای ثابت امکان دارد اما همچنان از طریق تلفن همراه با مشکل روبهرو هستیم.
وی بیان داشت: شهرداری قرچک چندین بار در زمینه اختلال در تماس شهروندان نامهنگاری داشته و فعلاً یک خط ثابت به مردم معرفی شده است.
علی درزی رئیس اداره مخابرات شهرستان قرچک نیز در گفتوگو با خبرنگاران اظهار داشت: اختلال در تماس با سامانه 125 آتشنشانی در تلفنهای همراه منطقه بهوجود آمده و در کمتر از 25 دقیقه و بهسرعت توسط کارشناسان مخابرات این شهرستان برطرف شد تا مشکلی برای شهروندان عزیز این منطقه به وجود نیاید.
علی درزی در ادامه گفت: ارتباط سامانه 125 با تلفن ثابت برقرار بود و مشکلی نداشت ولی کارشناسان این اداره در طول شب گذشته مشغول بررسی مشکل بودند تا دوباره شاهد اختلالهایی از این دست در تلفنهای همراه نباشیم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: مخابرات شهرستان قرچک اعلام کرده این اختلال در حال حاضر برطرف شده است و شهروندان در صورت نیاز میتوانند با شماره جایگزین 09332459549 تا وصل شدن سامانه 125 تماس بگیرند.
انتهای پیام/ح