خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

صنعت نفت حمایت ویژه‌ای از فرهنگ و هنر در استان بوشهر داشته باشد

مهر | استان‌ها | شنبه، 14 اردیبهشت 1398 - 10:26
بوشهر - نماینده مردم شهرستان‌های دیر، کنگان، جم و عسلویه در مجلس شورای اسلامی گفت: صنعت نفت باید حمایت ویژه‌ای از فعالیت‌های فرهنگی و هنری در استان بوشهر داشته باشد.
فرهنگ،بوشهر،هنر،استان،هنرمندان

به گزارش خبرنگار مهر، سکینه الماسی صبح شنبه در اختتامیه سیزدهمین جشنواره تئاتر کودک و نوجوان استان بوشهر اظهار داشت: صنعت نفت باید در اجرای مسئولیت‌های اجتماعی به حوزه فرهنگ نگاه ویژه‌ای داشته باشد.
نماینده مردم شهرستان‌های دیر، کنگان، جم و عسلویه در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: تفکیک اعتبارات هنر از فرهنگ نقش مهمی در حل مشکلات هنرمندان دارد.
وی ضمن تقدیر از هنرمندان شهرستان دیر و استان بوشهر اظهار داشت: هنرمندان شهرستان دیر در حوزه فرهنگ و هنر در استان بوشهر سرآمد هستند و در سطح کشور هم خوش درخشیده‌اند.
الماسی خاطر نشان کرد: همکاری و هم افزایی همه دستگاه‌های فرهنگی باعث رشد و توسعه هنر می‌شود و نیاز است برای برپایی هرچه بهتر این جشنواره‌ها دستگاه‌های متولی فرهنگ پای کار بیایند.
نماینده مردم دیر کنگان جم و عسلویه در مجلس شورای اسلامی گفت: ظرفیت شهرستان‌های جنوبی استان بوشهر در حوزه فرهنگ و هنر بسیار بالا است و زیبنده اداره‌های فرهنگ و ارشاد اسلامی نیست که یک سالن اجتماعات برای نشست‌ها و جلسه‌ها داشته باشند.