خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ارجمند: بیش از ۵۰۰ موکب در برگزاری مهمونی غدیر هرمزگان مشارکت دارند

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 14 خرداد 1405 - 14:47
بندرعباس-دبیر ستاد اجرایی برنامه‌های غدیر هرمزگان با اشاره به افزایش تعداد موکب‌های مهمونی غدیر بندرعباس گفت: در سراسر هرمزگان بیش از ۵۰۰ موکب در برگزاری مهمونی غدیر مشارکت دارند.
هرمزگان،غدير،موكب،بندرعباس،استان،مردمي،ساعت،مواكب

محمود ارجمند در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با تشریح جزئیات مهمونی غدیر در استان هرمزگان اظهار کرد: از بعدازظهر امروز برنامه‌ها در مناطق مختلف استان هرمزگان آغاز می‌شود و در بندرعباس ساعت اعلام شده از ۱۷ تا ۲۳ است که منتظر حضور پرشور مردم هستیم.
وی با اشاره به استقرار گسترده موکب‌ها افزود: در بندرعباس با توجه به استقبال مردمی، تعداد موکب ها از ۱۱۰ موکب به بیش از ۱۲۰ موکب افزایش یافته است و در سایر شهرستاهای استان نیز تعداد قابل توجهی از مواکب مردمی پذیرای استقبال کنندگان خواهند بود.
دبیر ستاد اجرایی برنامه‌های غدیر هرمزگان عنوان کرد: مجموع موکب‌های مستقر در سطح استان هرمزگان برای برگزاری مهمونی غدیر از مرز ۵۰۰ موکب عبور کرده است.
ارجمند با تأکید بر نقش مردم در برگزاری این رویداد تصریح کرد: یک هزار و ۶۰۰ خادم مردمی به صورت مستقیم مواکب شهر بندرعباس مشغول خدمت‌رسانی هستند.
امسال تنوع خدمات نسبت به سال گذشته افزایش یافته و خدمات نظامی (از جمله باز و بسته کردن اسلحه) نیز ارائه می‌شود.
دبیر ستاد اجرایی برنامه‌های غدیر هرمزگان در تشریح جزئیات مهمانی غدیر بندرعباس خاطرنشان کرد: در بخش ویژه این برنامه، شاهد نمایش یک پهپاد شاهد خواهیم بود که مردم می‌توانند پیام‌های خود را خطاب به رزمندگان اسلام و به ویژه فرمانده نیروی هوافضا بنویسند.
وی اضافه کرد: ساعت ۶ بعدازظهر، زنجیره انسانی مقاومت درکرانه خلیج فارس شکل می‌گیرد، همچنین مراسم ویژه سالروز ارتحال امام (ره) و تجمع شبانه از ساعت ۸ شب آغاز خواهد شد.