خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نجات فرد گرفتار شده درارتفاعات جنوبی

مشرق | اجتماعی و حوادث | پنجشنبه، 14 بهمن 1400 - 19:41
رئیس هلال احمر گچساران گفت: فرد 55 ساله که در ارتفاعات جنوبی کوه دیل سقوط کرده ومصدوم شده بود نجات پیدا کرد.
مصدوم،ارتفاعات،احمر،هلال،نجات،ساعت،گچساران

به گزارش مشرق؛ سیدحمیدافرازیان گفت: امروز ساعت 12 و 40 دقیقه ظهر گرفتار شدن یک مرد در ارتفاعات جنوبی کوه دیل ( به سمت روستای آب توت) به هلال احمر این شهرستان گزارش داده شد.
وی بیان کرد: مرد 55 ساله که برای چیدن گیاهان دارویی به ارتفاعات جنوبی کوه دیل ( به سمت روستای آب توت) رفته و در آنجا مصدوم و گرفتار شده بود.
رئیس هلال احمر گچساران با اشاره به اینکه پس از اطلاع رسانی از این حادثه نیروهای امداد و نجات این نهاد به منطقه اعزام شدند، تصریح کرد: تیم 4 نفره امداد و نجات هلال احمر شهرستان در ساعت 14 به ارتفاعات مورد نظر و فرد مصدوم رسیدند وعملیات نجات او را آغاز کردند.
افرازیان عنوان کرد: پس از اقدامات لازم عملیات رهاسازی و فیکس کردن فرد مصدوم انجام شد و این فرد مصدوم به پایین ارتفاعات منتقل گردید و ساعت 16 و 20 دقیقه عصر نیز به اورژانس گچساران جهت انتقال به مرکز درمانی تحویل داده شده است.
وی با اشاره به اینکه این فرد دچار آسیب دیدگی مهرهای گردن و کمر، شکستگی ساق پای راست شده بود، گفت: این عملیات ساعت17 امروز توسط گروه عملیات امداد و نجات هلال احمر گچساران به پایان رسید.