خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انتقال اوبامیانگ به بارسلونا منتفی شد

مشرق | ورزشی | دوشنبه، 11 بهمن 1400 - 21:53
انتقال پیر امریک اوبامیانگ ستاره گابنی آرسنال به بارسلونا منتفی شده است و این بازیکن از بارسلونا به لندن بازخواهد گشت.
باشگاه،بارسلونا،آرسنال،انتقال،قرضي

به گزارش مشرق، دو باشگاه آرسنال و بارسلونا بر سر رقم پرداختی دستمزد پیر امریک اوبامیانگ به توافق نرسیدند تا پروژه انتقال این ستاره گابنی به نیوکمپ با شکست مواجه شود.
این مهاجم به دلایل انضباطی از ترکیب آرسنال بیرون قرار دارد و این در حالی است که هفته ای ۳۰۰ هزار پوند دستمزد دریافت می کند.
اوبامیانگ به امید پیوستن به بارسلونا به صورت قرضی تا پایان فصل به همراه خانواه اش این شهر سفر کرده بود اما در نهایت در باشگاه شمال لندنی باقی خواهد ماند.
پیش از این باشگاه النصر عربستان به اوبامیانگ پیشنهاد داه بود که این بازیکن این درخواست را رد کرده بود.
بارسلونا و آرسنال برای انتقال قرضی اوبامیانگ آماده بودند، اما مشکلات مالی باشگاه کاتالان مانع این انتقال شده است.