خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افسر سابق سیا به اتهام جاسوسی برای چین گناهکار شناخته شد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | پنجشنبه، 12 اردیبهشت 1398 - 10:05
دادگاه فدرال آمریکا، یک افسر سابق سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) را به اتهام جاسوسی برای چین گناهکار شناخت.
آمريكا،سيا،چين،اطلاعات،سازمان،گناهكار،شناخته_شد

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه اینترنتی ان پی آر، یک افسر سابق سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا [سیا] روز گذشته [چهارشنبه] در دادگاه فدرال آمریکا به اتهام جاسوسی برای چین گناهکار شناخته شد.
«جری چان شینگ لی» ۵۴ ساله در سومین پرونده جداگانه جاسوسی که جدی‌ترین اتهام علیه وی محسوب می‌شد، گناهکار شناخته شد.
او در توضیح اتهاماتش به قاضی تی.
اس.
الیس گفت: من برای جمع آوری و ارسال اطلاعات به جمهوری خلق چین [علیه آمریکا] توطئه کردم.
سخنگوی وزارت دادگستری آمریکا در یک نشست خبری پس از برگزاری دادگاه این جاسوس گفت: جری چان شینگ لی، افسر سابق سازمان سیا به برنامه‌ریزی برای انتقال اطلاعات حساس امنیت ملی آمریکا به جمهوری خلق چین محکوم بود.
او امروز گناهکار شناخته شد.
بر اساس اسناد دادگاه فدرال، لی در سال ۲۰۰۷ سازمان سیا را ترک کرد و به هنگ کنگ رفت.
در آنجا دو افسر اطلاعاتی چین پیشنهاد ۱۰۰ هزار دلار در ازای دریافت اطلاعات دفاعی محرمانه آمریکا را پیشنهاد کردند.
حکم نهایی او در ۲۳ اوت سال جاری اعلام خواهد شد و گفته می‌شود حداقل مجازات برای او ۲۱ سال زندان و حداکثر مجازات حبس ابد است.
او از سال ۱۹۹۴ تا ۲۰۰۷ در خدمت سازمان سیا بوده است.
انتهای پیام/